Sunday, April 15, 2007

"La bulgari, serviciile sunt mai bune, preturile mai bune, hotelurile arata exceptional, plaja e curata”

La Albena, romanii isi „clateau” ochii prin bazar. Pe o alee, in spatele unui hotel se aude: „Maaaamaaa! Ciprian m-a lovit cu fierul!”. O familie de bucuresteni, cu un jeep, incerca sa isi calmeze cei doi baieti, ca sa porneasca la drum, sa viziteze si alte statiuni ale Bulgariei. N-aveau timp de vorba.

La fel, nici alte doua tinere care se targuiau pentru o pereche de manusi imblanite. Parca le-ar fi fost frica sa nu le arate acasa cu degetul ca au preferat sa vina in Bulgaria la plaja, cele doua ne-au taiat-o scurt: „Ne grabim, ne asteapta cineva”.

A timp de discutii familia Ocheseanu, din Bucuresti, pe care am gasit-o insa la Balcic, unde venise sa viziteze Castelul Reginei Maria si Gradina Botanica. „Stam in Albena. Suntem veniti intr-o vacanta de 10 zile”, ne-a spus Roxana Ocheseanu, care a adaugat ca in anii trecuti a petrecut vacanta pe litoralul romanesc.

"Anul acesta am venit la bulgari pentru ca serviciile sunt mai bune, preturile sunt mai bune, hotelurile arata exceptional, se vede ca au fost renovate, iar plaja e curata”, ne mai spune Roxana Ocheseanu, incercand sa-si linisteasca baietelul care pusese ochii pe niste scoici frumos etalate pe o taraba.

"Aaaa, sunteti de la presa?”, ne ia la intrebari o doamna aflata in zona. „Stiti ce am auzit? Ca la bulgari sunt anul acesta de sase ori mai multi romani decat anul trecut. Bravo lor! Daca noi suntem prosti...”, ne mai spune femeia, dupa care isi vede de drum...

1 comment:

litoral-bulgaria said...
This comment has been removed by the author.